Aanmelden

Welkom op de Pluktuin Uden,

Leuk dat je over denkt om abonnee van de pluktuin te worden dit seizoen. Het seizoen loopt van mei tot en met 1 februari 2024.  Plukken kun je langer maar daar hoef je niet extra voor te betalen.

Wat er allemaal te plukken is?

Groenten(veel verschillende) ook heel bijzondere met dit jaar voor het eerst een voorzichtige oogst van groene asperges,. Klein fruit (bessen, rode witte zwarte gele groene en niet te vergeten ruim 1200 (verschillende soorten) aardbeien, kruiden ( worden dit jaar echt in het zonnetje gezet) met extra uitleg  en meer verschillende kruiden en bloemen

Hoe kunt u zich aanmelden.

U stuurt mij een mailtje met het aantal abonnementen dat u wilt afsluiten. Dat zijn er even veel als er op een adres  mensen  samenwonen. Bent u voor het eerst lid dan sluit u eerst een proefabonnement af . Bevalt dat en betaald u voor de 2de maand dan geeft u daar mee aan dat u de rest van het seizoen mee doet.

Wat er dan gebeurt?

Ik stuur u een mailtje waarin staat wat er waar te plukken valt en hoe. Zelf ben ik er natuurlijk ook en u kunt mij altijd vragen het voor te doen of  meer info te geven . Wilt u zeker zijn dat ik er ben kunt u via  een appje altijd een afspraak maken .

 

Wat kost het?

Een abonnement  voor het hele seizoen voor 1 volwassenen is net als vorig jaar €285,-. ( Mag  in 1 keer of mag maandelijks / per 3 maanden  betaald worden)De tweede en 3de volwassene op het zelfde adres krijgt korting dat wordt in de onderstaande tekst uitgelegd. Ook voor kinderen tot 15 jaar gelden andere bedragen en kinderen tot en met 5 jaar eten gratis mee.

  • Als je dit seizoen voor het eerst meedoet dan start je met een proefmaand besluit je daarna door te gaan doe je mee voor het hele seizoen. Tussendoor stoppen kan niet. Alle groenten enz. zijn immers al besteld en geplant.
  • 1 volwassene € 31,66 per maand, 2de volwassene zelfde huishouden € 25,- per maand, derde en volgende € 22,22,- per maand. (gedurende de resterende 9 pluk-maanden, in een keer of maandelijks gefactureerd)
  • 1 kind van 12 tot 15 jaar € 25,-  tweede en volgende €22,22 (gedurende 9 pluk-maanden, jaarlijks of maandelijks gefactureerd)
  • 1 kind van 5 tot 12 jaar € 16,11,  tweede en volgende kind € 13,33 (gedurende 9 pluk-maanden, jaarlijks of maandelijks gefactureerd)
  •  geen abonnements kosten kinderen voor tot 5 jaar als er minimaal 1 volwassene op het zelfde woonadres  abonnee is.

Een voorbeeld: een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen van 13 en 14 jaar betaald € 31,66 + € 25 + €25 + € 22,22 = € 103,88 per maand, wat neerkomt op € 3,35 per dag voor 4 personen.

Inschrijven kunt u hieronder:

Graag het hele bedrag liefst  in 1 keer betalen,  Als u liever maandelijks of 3 maandelijks betaald dan graag zelf het verschuldigde bedrag  maandelijks of 3 maandelijks op de bankrekening over  maken dan  hoef ik geen facturen uit te schrijven.
IBAN: NL24ASNB0783206860 t.n.v.  Ree Y E  Pluktuin Uden

Spelregels:
  • Oogsten doe je voor eigen gebruik, niet voor de buren of de diepvries.
  • Oogst met respect voor de plant en je mede oogstgenoten.
  • Loop op de paden niet op de bedden.
  • Ook als je kiest voor de maandelijkse betaling doe je wel het hele (of vanaf de datum dat je lid bent geworden) seizoen mee.

Een heel smakelijk, gezond en plezierig oogstseizoen gewenst.

Uw stadsboerin,
Yvonne