Dat gaan we vieren

Op 11 mei van 10.00 tot 16.00 op de Hooistraat Uden

Dat doen we  met koffie, thee en natuurlijk zelfgemaakte soep. Maar ook met  rondleidingen in de tuin en Tineke van de  kruidengaard zal uitleg geven over de kruiden en  wat je er mee doen kan. Bovendien zal ze een aantal zalven en tincturen mee nemen. Wist u dat als je abonnee bent je aan haar kunt vragen om producten te maken van de  kruiden uit de Pluktuin  en dat ze zelf nog veel meer kruiden heeft.

Ook  Op ’t Maxend  zal aanwezig zijn . Op de Pluktuin Uden kunt u nu ook producten afhalen die u via hun website bestelen kunt. Dan hoeft u niet elke keer naar Nistelrode  te gaan maar het is zeker een heel leuk bedrijf om eens te bekijken en in de winkel boodschappen te doen. Ook kun je er zelfs op de gezellige mini-camping logeren.

En natuurlijk blijft de Pluktuin een afhaalpunt voor Boer in Natuur met zuivel van de koe en kaas van het schaap ,vlees en nog veel meer kijk maar eens op de website

Het mooie van beidde bedrijven  vind ik dat de jongen bij moeders mogen blijven na de geboorte, dat ze met respect voor dier en milieu produceren. Dat betekend dat u naast groenten, fruit, kruiden en bloemen  nog veel meer boodschappen kunt   meenemen als u op de Pluktuin bent en dat scheelt tijd.

Doet u ook mee?

markt op de Pluktuin

Als u nu ook producten (al dan niet eetbaar of drinkbaar) zelf maakt als hobby of professioneel, dan bent u welkom om deze te komen verkopen op de Pluktuin. Op zaterdag 11 mei.  Zorg zelf voor een stand. Er zijn verder geen kosten aan verbonden. Maar ook als u  een cursus geeft kunt u, uzelf voorstellen via b.v. folder of zelf door tijdens de markt een workshop te geven, Meld u zich wel aan via pluktuinuden@gmail.com