peultjes van Jacintha

Ingrediënten

  •  1 teen knoflook
  • 2 tomaten
  • zwarte peper
  • kurkuma 1/2 theelepel
  • paprikapoeder
  • 1 wortel
  • 1/2 rode peper (evt.  ontpitte)
  • koriander
  • volkorenrijst mix
  • kokosvet om in te bakken
  • eieren of Vega stukjes
  • peultjes en shugar snaps
  • punt paprika
  • spinazie
  • tuinkruidenbouillon

Wortel in kleine reepjes snijden. Paprika, spinazie,koriander, tomaat, en knoflook klein snijden. Kokosvet in de pan doen, wortel, peultjes en shugar snaps eerst half gaar roerbakken . Spinazie en paprika en knoflook erbij. Alles doorbakken met kruiden en de tomaat. Eieren scrumbel bakken Vega stukjes apart bakken. Kook ondertussen de volkorenrijst mix en schep die op het bord (op de foto in de vorm van een hart).