Zaterdag 20 augustus opendag Pluktuin Uden

Van 11.00 tot 16.00 op de Hooistraat te Uden

Ontmoeten, leren, genieten en ontspannen, even nog dat vakantie gevoel vasthouden

Carla Alders geeft een workshop  over hoe belangrijk het eten van goede onbewerkte voedingstoffen is voor het functioneren van allerlei fysiologische systemen en de problemen die je krijgt als je die voeding niet eet.

Ook wordt er een workshop gegeven over het inmaken van b.v. groenten zonder dat je daar meteen een weckketel  voor nodig hebt. Genoeg te leren dus.

 Geertje heeft een workshop Armbandjes maken en spray met essentiële olie maken .Lekkere zelfgemaakte jam, koekjes en ander hapjes om te proeven .  Maar ook diverse zelfgemaakte spullen. Ook zijn er gedichtenbundels te koop van de schrijver zelf die aanwezig is,

 

Belangrijk!

Gezocht:

 

Behalve  naar meer workshops zijn we ook op zoek naar mensen die zelf dingen maken voor de verkoop  b.v.  eetbaar of cadeautjes speelgoed kleding enz.  wel moet alles zelf gemaakt zijn . Dat mag heel graag zelfs van gebruikte spullen zijn maar het mogen geen tweedehands dingen zijn.
 Dat mag je als hobby doen maar ook als je al commercieel bezig bent  ben je welkom.
 Geef je wel even op via [email protected] en neem je eigen tafel, kussen  of deken mee.
Er zijn geen kosten aan verbonden voor de  standhouders en ook entree is gratis. Kom zoveel mogelijk met fiets of lopend.